Securitate si parcare auto
Securitate si parcare auto

In aceasta categorie va oferim solutii de monitorizare video a traficului, solutii de camera video de marsarier pentru a va ajuta la mersul spatele, solutii de senzori de parcare acustici si vizuali, dar si detectoare de radar sau alarme simple sau cu pornire motor. orice intrebare aveti nu ezitati sa ne contactati pe chat-ul online sau la telef...

In aceasta categorie va oferim solutii de monitorizare video a traficului, solutii de camera video de marsarier pentru a va ajuta la mersul spatele, solutii de senzori de parcare acustici si vizuali, dar si detectoare de radar sau alarme simple sau cu pornire motor. orice intrebare aveti nu ezitati sa ne contactati pe chat-ul online sau la telefon 0364565758

Mai multe

Securitate si parcare auto  Exista 1 produs.

Subcategorii

 • Conectare camera fata si spate
  Conectare camera fata si spate

  Interfete de conectare camere video auto fata si spate, pentru mersul cu spatele, cu vedere pe timp de noapte, cu infrarosu etc. Magazinul nostru online ofera solutii de integrare a camerelor auto prin interfete de camera care permit redarea imaginilor pe ecranul masinii.

 • Camere Video Auto Spate
  Camere Video Auto Spate

  Camere video auto cu sau fara infrarosu universale sau dedicate pentru multe modele auto oferite de Edotec.ro.

  Aceste camera maresc vizibilitatea soferului la mersul cu spatele.

 • Camera video de fata
  Camera video de fata

  In aceasta categorie va oferim solutii de camera video pentru mersul cu fata la parcare. va ajuta sa nu loviti spoilerul masinii de bordura cand efectuati manevra de parcare. se conecteaza la un ecran auto

 • Camera video auto DVR inregistrare trafic
  Camera video auto DVR inregistrare trafic

  Aflati cum sa alegeti o camera video auto DVR pentru inregistrarea traficului, care sunt diferentele dintre camere si la ce ar trebui sa va uitati cand luati decizia de cumparare.

  Camera video auto DVR pentru inregistrare trafic este foarte folositoare pentru demonstrarea nevinovatiei in cazul unor incidente in trafic, pentru a descuraja comportamente agresive ale celorlalti participanti sau pentru a inregistra intamplari din trafic si drumurile preferate. 

  Pentru ajutor in alegerea produsului dorit nu ezitati sa ne contactati pe chat-ul online sau la numarul de telefon: 0364 565 758.

 • Senzori de parcare
  Senzori de parcare

  Senzori de parcare online, oferta magazinului de accesorii multimedia Edotec.ro.

  Magazinul nostru va ofera posibilitatea de a adauga senzori de parcare aftermarket atat acustici cat si vizuali ce se pot lega si la ecranele de fabrica ale automobilelor dumneavoastra.

  Comercializam senzori parcare dedicati pentru masinile BMW, Seat, Skoda, Volkswagen si senzori universali pentru toate tipurile de autoturisme.

 • Alarma auto
  Alarma auto

  Alarmele auto sunt foarte importante deoarece tin la distanta hotii de masini sau persoanele care vor sa vandalizeze masinile. De asemenea ofera posibilitatea sa porniti masina de la distanta prin optiunea de pornire motor de la distanta.

  Avantajele alarmelor Pandora fata de alte alarme din piata:
  ✔ Compatibilitate cu mai multe modele auto
  ✔ Pagerul merge pe o distanta dubla fata de restul alarmelor - pana la 4,8 KM in conditii optime
  ✔ Variantele GSM trimit notificari prin push, sms sau telefon (te suna)
  ✔ Sistem de telimetrie prin care primesti informatii prin pager sau telefon pentru fiecare zona de securitate (usi,  capota, temperatura exterioara etc.)
  ✔ Algoritm pe 128 bits care nu poate fi spart
  ✔ Consum redus de curent
  ✔ Accelerometru 3D - senzor inclinații, miscare si soc, incluse in pachetul standard
  ✔ Poti pune orice GSM
  ✔ Poate controla incalzirea auxiliara a autoturismului prin comunicarea originala a masinii
  ✔ Control online al ariei in care autoturismul poate rula si urmarirea in timp real al locatiei autoturismului si a datelor despre acesta (consum, ore de functionare al motorului, depasire viteza legala, de cate ori au fost atentate de orice fel asupra autoturismului)
  ✔ Pe anumite modele de autoturisme pot porni functii suplimentare de confort (ex. încălzire în scaun)
  ✔ Multiple posibilitati de blocare motor prin releu sau canbus (comunicarea originala a masinii)
  ✔ Preturi avantajoase

 • Detector de radar
  Detector de radar

  Detectoare de radar pentru toate buzunarele. Cu senzori de pus in bara sau pur si simplu instalat pe parbriz un astfel de detector va poate salva carnetul. contactati-ne pe chat online sau la telefonul 0364565758 pentru a va ajuta sa va alegeti modelul dorit

 • Monitorizare presiune in pneuri
  Monitorizare presiune in pneuri

  In acesta categorie va prezentam produse ce permit monitorizarea presiunii in pneuri si afisarea informatiilor fie pe un ecran al modulului si pe ecrane externe

 • Ridicare portbagaj automat
  Ridicare portbagaj automat

  In aceasta categorie gasiti sisteme de ridicare a portbagakului automat. Sunt niste telescoape automatizate legate la o unitate de control electronica. Permit ridicare portbagajului automat fie dintr-un buton situat in interiorul masinii, fie inchis dintr-un buton plasat pe usa portbagajului, fie dintr-un senzor de prezenta exterior

 • Avertizare unghi mort
  Avertizare unghi mort

  In aceata categorie va prezentam oferta noastra pentru sisteme de avertizare unghi mort. Cu o tehnologie inovativa, sistemele pentru avertizarea unghiului mort va ajuta sa aveti o experienta de sofat mai sigura, ajutand la prevenirea accidentelor de circulatie care au loc mai ales la schimbarea benzilor. 

 • Iluminare
  Iluminare

  In aceasta categorie va oferim produse pentru iluminare auto. Leduri pentru faruri auto, lumini faruri, becuri si sigurante auto. 

 • Incalzire in scaune
  Incalzire in scaune

  In aceasta categorie va oferim solutii pentru incalzirea scaunelor masinii dumneavoastra. Acestea se monteaza sub husa scaunului si ofera un grad ridicat de confort in timpul sezonului rece. 

Se arata 1 - 1 din1 produs

Produse noi

Oferte speciale

Magazinele noastre