Navigatie dedicata auto
Navigatie dedicata auto

In aceasta categorie magazinul nostru va prezinta produse concepute special pentru fiecare tip de masina. Navigatiile dedicate sunt create cu o forma speciala pentru a inlocui aparatele de fabrica ale masinilor, pastrand functiile acestora. In schimb ele adauga functionalitate pornind de la navigatie ca functie principala pana la alte functii se...

In aceasta categorie magazinul nostru va prezinta produse concepute special pentru fiecare tip de masina. Navigatiile dedicate sunt create cu o forma speciala pentru a inlocui aparatele de fabrica ale masinilor, pastrand functiile acestora. In schimb ele adauga functionalitate pornind de la navigatie ca functie principala pana la alte functii secundare ca si redare de fisiere audio video, bluetooth, sau dvd player.

Mai multe

Navigatie dedicata auto  Nu sunt produse in acesta categorie

Subcategorii

 • Navigatie Alfa Romeo
  Navigatie Alfa Romeo

  Oferta magazinului Edotec de navigatii cu dvd pentru Alfa Romeo.

  Alfa Romeo este un model pentru care magazinul nostru online ofera navigatii dedicate, dvd auto, sisteme gps, tetiere, camere de marsarier si tunere tv digitale.

  Navigatiile se pot monta pentru masinile din seria  ALFA ROMEO 147, 159,  BRERA,  GT si  MiTo.

 • Navigatie Audi
  Navigatie Audi

  Navigatii dedicate dvd player pentru autoturisme marca Audi la preturi de importator.

  Constructorul german Audi este un alt brand auto pentru care magazinul nostru online ofera o multitudine de optiuni multimedia.

  De la navigatii dedicate la dvd auto cu gps cu iesiri video pentru monitoare in tetiere. Sistem gps cu soft windows ce 6.0.

 • Navigatie BMW
  Navigatie BMW

  Oferta de Navigatie BMW si accesorii multimedia

  Magazinul nostru online ofera o gama variata de navigatii dedicate, dvd auto, sisteme gps, interfete dedicate audio video cat si bluetooth, camere de marsarier, tetiere cu lcd, activatoare obd cat si aparate cu internet si android 2.2 pentru masinile marcii BMW.

  DVD auto cu gps pentru automobilele producatorului BMW de la Seria 1-3 pana la modelel de serie X6 si Z4.

 • DVD Buick
  DVD Buick

  Magazinul nostru online ofera a gama larga de sisteme multimedia cu navigatie si internet pentru modelele marcii americane Buick Enclave, Lacrosse, Lucerne

  Aceste navigatii dedicate Buick se pot conecta la alte dvd auto in tetire cu usb, sd si jocuri, permitand conectarea la camere video auto de marsarier.

 • Gps auto Cadillac
  Gps auto Cadillac

  Pentru modelele de succes ale constructorului american Cadillac magazinul nostru ofera spre vanzare modele diferite de dvd player auto, navigatii dedicate, dvd auto tetira cu usb, sd , jocuri avem si camera video auto.

  Putem asigura si montajul lor.

  Oferim produse multimedia auto pentru modele de Cadillac Srx, Bls, Cts, DTS, Escalade.

 • Navigatie dedicata Chevrolet
  Navigatie dedicata Chevrolet

  Magazin navigatii dedicate autoturisme Chevrolet.

  Marca Chevrolet a constructorului GM detine peste 20 de modele.

  Vanzarea de unitati multimedia Dynavin cu navigatie dedicata si a diferitelor modele de dvd player auto reprezinta principala activitate a magazinului nostru online.

  Oferim garantie la produse si livrare prin curierat rapid.

 • Navigatie Citroen
  Navigatie Citroen

  DVD cu navigatii dedicate pentru autoturismele Citroen.

  In aceasta categorie magazinul nostru online ofera navigatii dedicate pentru autoturismele producatorului Citroen pentru marea majoritate de autoturisme de pe piata romaneasca.

  Alaturi de o navigatie dedicata de top, oferim si alte accesorii multimedia auto pentru masini Citroen C1, C2, C3, C4, Aircross, Jumpy, Nemo, Jumper, Relay, Crosser.

 • Navigatie Dedicata Chrysler
  Navigatie Dedicata Chrysler

  Oferta de navigatii dedicate pentru instalare pe automobile Chrysler.

  Magazinul nostru online ofera o gama variata de navigatii dedicate, dvd auto, sisteme gps, interfete dedicate audio video cat si bluetooth, camere de marsarier, tetiere cu lcd cat si aparate cu internet si Android 2.2 pentru masinile marcii Chrysler.

  Modele disponibile: Sebring,  Voyager si Chrysler 300c.

 • Navigatie dedicata Dacia
  Navigatie dedicata Dacia

  Sisteme de navigatie auto gps  multimedia cu dvd pentru automobilele Dacia seriile Logan, Sandero, Lodgy, Duster si Logan se pot cumpara online de la magazinul Edotec.ro

  Accesorii auto, dvd auto tetiera, dvd player auto, touchscreen, camera video auto, sistem de navigatie, internet cu android. Acestea sunt cateva optiuni oferite de magazinul nostru online pentru producatorul auto autohton Dacia.

  Pentru un confort sporit sau tuning auto, oferta online pentru automobile romanesti Logan, Dacia Sandero si Duster.

 • DVD cu navigatie Dodge
  DVD cu navigatie Dodge

  Vanzari online navigatii dedicate Dodge.

  Magazinul nostru online specializat pe multimedia auto ofera a gama larga de sisteme multimedia cu navigatie si internet pentru modelele marcii americane Dodge.

  Pe langa dvd auto tetira cu usb, sd si jocuri oferim camere video auto si dvd player auto.

 • DVD cu navigatie Fiat
  DVD cu navigatie Fiat

  Navigatiile dedicate pentru autoturismele Fiat la preturi de importator.

  Pentru producatorul italian Fiat magazinul nostru oline ofera o gama variata de unitati dvd auto, sisteme multimedia cu gps, navigatii dedicate, interfete multimedia audio video si bluetooth, tetiere cu lcd, camere de marsarier si tv tunere.

  Oferta preturi dvd cu navigatie  Fiat:

 • Navigatii Dedicate Ford
  Navigatii Dedicate Ford

  Oferta navigatii dedicate Ford cu dvd player.

  Ford este o marca pentru care magazinul nostru online ofera navigatii auto dedicate, dvd player auto, sisteme mulimedia cu gps, tetiere cu dvd auto, camere video auto si tunere tv digitale.

 • GPS auto GMC
  GPS auto GMC

  Navigatii dedicate GMC - General Motors Cars in oferta magazinului Edotec.ro

  Pentru producatorul american GMC magazinul nostru oline ofera o gama variata de unitati dvd auto, sisteme multimedia cu gps, navigatii dedicate, interfete multimedia audio video si bluetooth, tetiere cu lcd, camere de marsarier si tv tunere

 • Navigatii cu dvd Honda
  Navigatii cu dvd Honda

  Navigatii dedicate Dynavin pentru autoturismele marca Honda.

  Magazinul nostru ofera o gama variata de navigatii dedicate, dvd auto, sisteme gps, interfete dedicate audio video cat si bluetooth, camera video auto, tetiere cu lcd, activatoare obd cat si aparate cu internet si android 2.2 pentru masinile marcii HONDA.

  Oferta produse pentru modelele de Honda CIVIC SEDAN, ACCORD, CIVIC 5D, CRV, INSIGHT si JAZZ:

 • GPS Hummer
  GPS Hummer

  Oferte gps auto cu navigatie si dvd pentru masinile Hummer.

  In aceasta categorie magazinul nostru online ofera navigatii dedicate pentru autoturismele producatorului Hummer pentru marea majoritate de autoturisme de pe piata romaneasca. In fiecare categorie de autoturism oferim pe langa sisteme gps si alte accesorii auto pentru masini Hummer, inclusiv modelele H2 si H3.

 • Navigatie Hyundai
  Navigatie Hyundai

  DVD playere auto cu gps pentru autoturisme Hyundai.

  Cele mai noi generatii de autoturisme Hyundai pot fi echipate cu sisteme multimedia dedicate de la Dynavin.

  Aceste sisteme ofera soferului tot divertismentul de care are nevoie cat si utilitate unui sistem de navigatie prin gps sau bluetooth Parrot si se pot monta pe masinile Accent, Coupe, Elantra, H1, I30, I40, IX20, IX35, IX55, Santa Fe, Terracan, Tucson si Veloster.

 • Navigatie Infiniti
  Navigatie Infiniti

  In aceasta categorie va oferim solutii multimedia pentru marca Infiniti. La EDOTEC.RO gasiti navigatii dedicate cu Android, ecran tactil, ecran urias tip Tesla, Bluetooth pentru CarKit si A2DP, Radio, RDS, GPS prin saltelit, Internet 3G si WiFi, intrare de camera marsarier, TV Tunner extern, DVD Player, Miracast si Mirrorlink, o multime de functionalitati care fac experienta condusului mai usoara si placuta. Alegeti solutia potrivita modelului masinii. 

 • Navigatie Iveco
  Navigatie Iveco

  Magazinul nostru ofera in aceasta categorie pentru Iveco sisteme multimedia dedicat cu navigatie. Dvd auto dedicat pentru acest model mai puteti gasi precum si tv tunere sau tetiere. Navigatie Iveco pe windows flexibila, ce suporta soft IGO, Tom Tom sau Sygic

 • Dvd Navigatie Isuzu
  Dvd Navigatie Isuzu

  Magazinul nostru ofera in aceasta categorie pentru Isuzu sisteme multimedia dedicat cu navigatie. Dvd auto dedicat pentru acest model mai puteti gasi precum si tv tunere sau tetiere. Navigatie Isuzu pe windows flexibila, ce suporta soft IGO, Tom Tom sau Sygic

 • Navigatie auto Jaguar
  Navigatie auto Jaguar

  VANZARI ONLINE NAVIGATII Jaguar.

  Magazinul nostru online specializat pe multimedia auto ofera a gama larga de sisteme multimedia cu navigatie si internet pentru modelele marcii Jaguar.

  Pe langa dvd auto tetira cu usb, sd si jocuri oferim camere video auto si dvd player auto.

 • Navigatie Jeep
  Navigatie Jeep

  Magazinul nostru online specializat pe multimedia auto ofera a gama larga de sisteme multimedia cu navigatie si internet pentru modelele marcii americane Jeep.

  Pe langa dvd auto tetira cu usb, sd si jocuri oferim online camera video auto si dvd player auto.

  In oferta online a magazinului Edotec.ro gasiti navigatii dedicate, accesorii auto elecronice si multimedia pentru modelele Commander, Grand Cherokee, Liberty, Patriot si Wrangler.

 • Navigatii auto Kia
  Navigatii auto Kia

  La pret de importator, Edotec ofera navigatii dedicate pentru autoturismele Kia.

  Kia este o marca pentru care magazinul nostru online ofera navigatie auto dedicata, dvd player auto, sisteme mulimedia cu gps, tetiere cu dvd auto, camere video auto si tunere tv digitale.

  Oferta de navigatii dedicate si accesorii electronice auto pentru modelele de autoturisme Kia Ceed, Sorento, Soul, Sportage,Venga, Picanto si Carens.

 • GPS auto Lancia
  GPS auto Lancia

  Oferta magazinului Edotec.ro de navigatii dvd pentru auto Lancia.

  Cele mai noi generatii de autoturisme Lancia pot fi echipate cu sisteme multimedia dedicate de la Dynavin.

  Aceste sisteme ofera soferului tot divertismentul de care are nevoie cat si utilitate unui sistem de navigatie prin gps sau bluetooth Parrot.

 • Navigatii dedicate Land Rover
  Navigatii dedicate Land Rover

  Oferta online de navigatii dedicate pentru masinile Land Rover.

  Oferim la preturi de importator dvd-uri auto cu gps pentru autoturismele Rover. La acestea se pot conecta camere de marsarier, monitoare auto si alte accesorii multimedia.

 • Navigatie Auto Lexus
  Navigatie Auto Lexus

  Oferta dvd cu navigatie dedicata Lexus.

  Pentru modelele de succes ale constructorului american Lexus magazinul nostru ofera in aceasta categorie a magazinului online modele diferite de dvd player auto, navigatii dedicate, dvd auto tetiera cu usb.

  Acestea au sd, jocuri, aplicatii multimedia si se pot conecta la camere video auto.

  La cerere putem asigura si montajul lor.

 • DVD Navigatie MAN
  DVD Navigatie MAN

  VANZARI ONLINE NAVIGATII DEDICATE MAN.

  Magazinul nostru online specializat pe multimedia auto ofera a gama larga de sisteme multimedia cu navigatie si internet pentru modelele marcii MAN.

  Pe langa dvd auto tetira cu usb, sd si jocuri oferim camere video auto si dvd player auto.

 • Navigatie Auto Mazda
  Navigatie Auto Mazda

  Oferta online de navigatii Mazda, modele Mazda 3, 5, 6 si noul model Mazda CX-7.

  Pentru producatorul german Mazda magazinul nostru oline ofera o gama variata de unitati dvd auto, sisteme multimedia cu gps, navigatii dedicate, interfete multimedia audio video si bluetooth, tetiere cu lcd, camere de marsarier si tv tunere.

 • Navigatie Mercedes
  Navigatie Mercedes

  Navigatie dedicata Mercedes la pret de importator.

  In aceasta categorie magazinul nostru online ofera navigatii dedicate pentru autoturismele producatorului Mercedes pentru marea majoritate de autoturisme de pe piata romaneasca.

  La fiecare categorie de autoturism oferim pe langa sisteme gps si alte accesorii auto audio-video si alte electronice pentru masini Mercedes.

 • Navigatie Mitsubishi
  Navigatie Mitsubishi

  Navigatii dedicate pentru auto marca Mitsubishi.

  In aceasta categorie dedicata producatorului japonez Mitsubishi magazinul nostru online ofera navigatii auto cu gps si internet si dvd player auto dedicat modeleleor acestui producator.

  Se poate conecta o camera video auto si tetiera auto cu dvd.

 • Navigatie MINI
  Navigatie MINI

  Navigatii dedicate 2 din pentru autoturismele Mini.

  Magazinul nostru ofera in aceasta categorie pentru masinile MINI sisteme multimedia dedicat cu navigatie.

  Dvd auto dedicat pentru acest model mai puteti gasi precum si tv tunere sau tetiere. Navigatie MINI pe windows flexibila, ce suporta soft IGO, Tom Tom sau Sygic.

 • Navigatii dedicate Nissan
  Navigatii dedicate Nissan

  DVD cu navigatie pentru masini Nissan, preturi de importator doar la magazinul Edotec.

  O alta companie japoneza de renume Nissan ofera o gama variata de autoturisme pe care se pot instala navigatii auto cu gps si tv, un dvd player auto dedicat, o camera video auto sau dvd auto in tetiera.

  La unitatile dedicate se poate pune internet.

  Oferta online de preturi sisteme navigatie Nissan:

 • Navigatie Opel
  Navigatie Opel

  Vanzari online sisteme de navigatii dedicate cu dvd player pentru Opel.

  Opel este una dintre cele mai raspandite marci auto de pe glob.

  Pentru modelele acestei marci magazinul nostru online ofera o serie de navigatii dedicate cu gps, dvd player auto cu internet.

  Aparatele citesc computerul de bord si unitatea de clima. Magazinul online Edotec ofera o gama larga de accesorii auto si dvd auto cu navigatie pentru modelele ANTARA, ASTRA, ASTRA J, COMBO, CORSA, INSIGNIA, MERIVA, SIGNUM, TIGRA, VECTRA, VIVARO, ZAFIRA

 • Navigatii Peugeot
  Navigatii Peugeot

  Sisteme de navigatie dedicata cu dvd pt. autoturismele Peugeot.

  Pentru producatorul francez de autoturisme si utilitare Peugeot magazinul online Edotec ofera o gama variata de unitati dvd auto, sisteme multimedia cu gps, navigatii dedicate, interfete multimedia audio video si bluetooth, dvd auto cu tetiere, camere video auto si tv tunere.

  Oferta online de preturi a magazinului Edotec:

 • Dvd navigatie Auto Porsche
  Dvd navigatie Auto Porsche

  Navigatii pentru Porsche, sisteme gps cu dvd player.

  Magazinul Edotec ofera o gama variata de navigatii dedicate, dvd auto, sisteme gps, interfete dedicate audio video cat si bluetooth, camere video auto, tetiere cu lcd, activatoare obd cat si aparate cu internet si Android 2.2 pentru masinile Porsche.

  In oferta noastra gasiti accesorii si nagvigatii pentru modelele Porsche 911, 997, Boxster, Cayenne, Cayman si Panamera.

 • Navigatii dvd Renault
  Navigatii dvd Renault

  Pentru autoturismele marca Renault comercializam navigatii dedicate cu dvd de la Dynavin la preturi atractive si calitate deosebita.

  Magazinul Edotec ofera o gama variata de navigatii dedicate, dvd auto, sisteme gps, interfete dedicate audio video cat si bluetooth, camere de marsarier, tetiere cu lcd, activatoare obd cat si aparate cu internet si android 2.2 pentru masinile marcii Renault.

 • DVD cu Navigatie Rover
  DVD cu Navigatie Rover

  OFERTA NAVIGATII DEDICATE Rover CU DVD PLAYER.

  Rover este o marca pentru care magazinul nostru online ofera navigatii auto dedicate, dvd player auto, sisteme mulimedia cu gps, tetiere cu dvd auto, camere video auto si tunere tv digitale.

 • Dvd Auto Saab
  Dvd Auto Saab

  OFERTA ONLINE DE NAVIGATII DEDICATE PENTRU MASINILE SAAB

  Oferim la preturi de importator dvd-uri auto cu gps pentru autoturismele Saab. La acestea se pot conecta camere de marsarier, monitoare auto si alte accesorii multimedia.

 • DVD Navigatie Seat
  DVD Navigatie Seat

  Edotec comercializeaza online navigatii dedicate cu dvd pentru autoturisme marca Seat.

  Pentru producatorul german Seat magazinul nostru oline ofera o gama variata de unitati dvd auto, sisteme multimedia cu gps, navigatii dedicate, interfete multimedia audio video si bluetooth, tetiere cu lcd, camere de marsarier si tv tunere.

  Magazinul nostru online ofera navigatii dedicate si accesorii auto pentru modele de Seat Leon, Ibiza, Toledo, Alhambra si alte modele fabricate in anii 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 si 2011.

 • Navigatie Skoda
  Navigatie Skoda

  Pentru producatorul Skoda magazinul nostru online are o oferta consistenta de navigatii dedicate si interfete multimedia.

  O navigatie dedicata contine gps, dvd, carkit bluetooth Parrot, dual radio tuner, usb player, android, internet si touchscreen.

  In magazin puteti achizitiona la cel mai bun pret atat sisteme gps multimedia cat si alte electronice pentru modelele Skoda Fabia, Octavia, Sperb, Roomster, Yeti fabricate in anii 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 si 2013.

 • Navigatie Smart
  Navigatie Smart

  Oferta online de navigatii si accesorii electronice auto pentru Smart Forfour si Smart Fortwo cu preturi de importator.

  Cele mai noi generatii de autoturisme Smart pot fi echipate cu sisteme multimedia dedicate de la Dynavin.

  Aceste sisteme ofera soferului tot divertismentul de care are nevoie cat si utilitate unui sistem de navigatie prin gps sau bluetooth Parrot.

 • GPS auto Ssangyoung
  GPS auto Ssangyoung

  Oferta de navigatii cu dvd pentru masinile Ssangyoung.

  SSANGYONG este un producator corean care a reusit sa intre pe piata romaneasca cu modelele ACTYON,KYRON si NUSSO.

  Pentru aceste modele EDOTEC.RO va poate oferii navigatii 2din, navigatii dedicate, camera marsarier cu infrarosu, tetiere cu dvd, rame adaptoare si conectica.

 • GPS DVD Subaru
  GPS DVD Subaru

  EDOTEC.RO ofera navigatii dedicate pentru SUBARU Forester, Impreza, Legacy, Outback.

  SUBARU este divizia de autovehicule a holdingului FHI Ltd.

  Gama de produse create de FHI bazate pe tehnologii inovatoare este organizata in departamente precum: Divizia de Autovehicule, Divizia Aerospatiala, etc.

 • Navigatie Suzuki
  Navigatie Suzuki

  DVD playere cu navigatie pentru auto Suzuki.

  SUZUKI MOTOR CO este un foarte bine cunoscut brand japonez, iar marca Suzuki este al doisprezecelea cel mai mare producător de automobile din lume.

  De aceea edotec.ro va ofera solutii pentru cele mai comune modele pe care se pot integra navigatii 2din universale cu rama adaptoare sau navigatie dedicata cu dvd auto

 • Navigatii dedicate Toyota
  Navigatii dedicate Toyota

  Pentru gama TOYOTA edotec.ro va ofera o gama de navigatii dedicate 2DIN cu internet 3G.

  TOYOTA este cel mai mare producator japonez de automobile acesta luand numele de la orasul japonez TOYOTA, aparatele fiind disponibile pt. marcile Auris, Avensis, Aygo, Corrolla, Hilux, Hilux 2012, Land Cruiser, Rav4.

 • GPS DVD Volvo
  GPS DVD Volvo

  Magazin navigatii Volvo, preturi importator.

  Edotec ofera Navigatii dedicate cu dvd player pentru autoturismele Volvo, seriile S60, S80, V70, XC70 si XC90 cu anii de fabricatie 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 si 2013.

 • Navigatii dedicate VW
  Navigatii dedicate VW

  Oferta de navigatii dedicate cu dvd playere pentru marcile de autoturisme VW.

  Magazinul nostru ofera o gama variata de modele in categoria Navigatie VW ce includ dvd auto, navigatie dedicata, sisteme gps, interfete dedicate audio video cat si bluetooth, camere de marsarier, tetiere cu lcd, cat si navigatie gps vw cu internet si android pentru masinile marcii Volkswagen.

  Se pot monta pe modelele Amarok, VW Bora, Caddy, Crafter, Eos, Golf 4, Golf 5, Golf 6, Jetta, Passat, Passat B5, Passat B7, Passat CC, Polo, Scirocco, Sharan, Transporter, Tiguan, Touareg si Touran.

Produse noi

Oferte speciale

Magazinele noastre