Interfata video multimedia auto
Interfata video multimedia auto

In aceasta categorie gasiti interfete vide care fac legatura sistemelor multimedia aftermarket cu ecranul masinii. In functie de interfata acesta permite controlul unitatiilor multimedia aftermarket direct din butoanele masinii

Interfata video multimedia auto  Nu sunt produse in acesta categorie

Subcategorii

 • Interfata video universala
  Interfata video universala

  Interfata video universala pe portul RGB permite conectarea la toate masinile unde legatura intre monitor si unitatea centrala se face prin semnal video RGB

 • Interfata Audio Video Alfa Romeo
  Interfata Audio Video Alfa Romeo

  Magazin online specializat pe vanzari de interfete audio-video pentru autoturisme Alfa Romeo.

  O interfata audio video permite conectarea la sistemul de fabrica cu ecran color de la Alfa Romeo a surselor audio-video aftermaket.

  Printre acestea se numara dvd player cu usb/sd, tuner tv analogic sau digital HD, camera video auto marsarier, camera video auto fata, tetiere cu ecran si dvd/usb dar si navigatie prin gps.

  In oferta gasiti interfete pentru modelele 159, Brera, Giulietta, Spider si nu numai.

 • Interfata Audio Video Audi
  Interfata Audio Video Audi

  Magazin online cu interfete audio-video pentru autoturisme marca Audi.

  Pentru brandul Audi exista o serie de interfete audio video care fac legatura cu sistemul cu ecran de fabrica.

  Prin aceste interfete se poate adauga un dvd player cu usb si sd, o camera de marsarier, un tv tuner digital hd sau o navigatie prin gps hd.

  Aceste produse pot fi controlate direct din sistemul MMI al masinii care poate fi din seria Audi A1 8X, A3 8P, 8E B6 si B7, A4 8K,  A5 , A6 C5 4B, A6 C6 4F, A6 C7 4G, A7, A8 D3 4E, A8 D4 4H, Q3 8U, Q5 8R, Q7 4L, TT MK2 8J sau  R8 42, actualizand permanent stocurile in functie de solicitarile de interfete noi.

 • Interfata Audio Video BMW
  Interfata Audio Video BMW

  Oferte online pentru Interfata Audio Video autoturisme BMW.

  Categorie dedicata interfetelor multimedia care permit intrari video si audio pe sistemele originale BMW M-ASK, CCC, CIC Business sau Professional.

  Unitatile aftermarket conectate la interfata pot fi controlate din iDrive.

  Oferim interfete AV pentru modelele din Seria 1, Seria 3, Seria 5, Seria 6, Seria 7, X1, X3, X5, X7 si Z4 respectiv modelele E87, F20, E46, E90, F30, E39, E60, F10, F11, GT F07, E63, E64 F 12, F13, E38, E65, E66, F01, E84, E83, F25, E53, E70, E71, E85 si E89.

 • Interfata Audio Video Chrysler
  Interfata Audio Video Chrysler

  Pentru modelele marcii Chrysler magazinul Edotec va ofera o gama variata de modele de interfata audio video ce permite conectarea la sistemul de fabrica cu ecran color a unor dispozitive aftermarket externe precum tv, dvd, navigatie sau camera video auto.

 • Interfata Audio Video Citroen
  Interfata Audio Video Citroen

  Pentru Citroen firma noastra ofera mai multe variante de interfata audio video.

  La sistemele cu ecran colo si navigatie RT3, RT4, RT5, RT6(eMyWay) si NG4 Wipcom se poate adauga o camera video auto, un tuner tv auto digital, un dvd player cu usb/sd sau o navigatie externa prin gps.

 • Interfata Audio Video Dodge
  Interfata Audio Video Dodge

  Pentru gama variata de modele a marcii Dodge magazinul nostru va ofera posibilitatea ca printr-o interfata audio video sa conectati la sistemul original cu ecran color si touchscreen Mygig un tuner tv auto, un dvd player cu usb/sd, o camera marsarier sau o navigatie externa prin gps.

 • Interfata Audio Video Fiat
  Interfata Audio Video Fiat

  O interfata audio video permite conectarea la sistemul de fabrica cu ecran color de la Fiat a surselor audio-video aftermaket.

  Printre acestea se numara dvd player cu usb/sd, tuner tv analogic sau digital HD, camera video auto marsarier, camera video auto fata, tetiere cu ecran si dvd/usb dar si navigatie prin gps.

 • Interfata Audio Video Ford
  Interfata Audio Video Ford

  Pentru modelele marcii Ford magazinul Edotec va ofera o gama variata de modele de interfata audio video ce permite conectarea la sistemul de fabrica cu ecran color a unor dispozitive aftermarket externe precum tv auto, dvd/usb/sd, navigatie prin gps sau camera video auto marsarier.

 • Interfata Audio Video Honda
  Interfata Audio Video Honda

  Pentru modelele marcii Honda magazinul Edotec va ofera o gama variata de modele de interfata audio video ce permite conectarea la sistemul de fabrica cu ecran color a unor dispozitive aftermarket externe precum tv, dvd, navigatie sau camera video auto.

 • Interfata Audio Video Infinity
  Interfata Audio Video Infinity

  Pentru modelele marci Infinity firma noastra va ofera spre accesorizarea masinii o interfata audio video pentru conectarea de sisteme multimedia aftermarket cum ar fi tuner tv auto, camera video auto, dvd player cu usb sau navigatie externa.

 • Interfata Audio Video Jaguar
  Interfata Audio Video Jaguar

  Pentru modelele marci exclusivite de la Jaguar magazinul nostru va ofera posibilitatea sa conectati printr-o interfata audio video dispozitive aftermarket externe ca si tuner tv auto sau camera video auto de marsarier.

 • Interfata Audio Video Jeep
  Interfata Audio Video Jeep

  Pentru brandul american Jeep va oferim posibilitatea sa accesorizati masina dotata cu ecran color de fabrica cu tunere tv auto, dvd player cu usb si sd, navigatie externa prin gps.

  Se utilizeaza o interfata audio video creata special pentru a adauga functii sistemului de fabrica.

 • Interfata Audio Video Land Rover
  Interfata Audio Video Land Rover

  Daca doriti la legati la modelele marci Land Rover Range Rover unitati aftermarket externe aveti nevoie de o interfata audio video ce insereaza semnalul acestora pe sistemul de fabrica al masinii.

 • Interfata Audio Video Lexus
  Interfata Audio Video Lexus

  Pentru producatorul auto Lexus magazinul nostru va ofera prin intermediul la o interfata audio video posibilitatea de a conecta dispozitive audio video aftermarket cum ar fi tv tunere, dvd player, gps sau camera video auto.

 • Interfata Audio Video Mercedes
  Interfata Audio Video Mercedes

  Pentru modelele constructorului german Mercedes firma noastra va ofera prin interfata audio video cu sau fara control din sistemul original sa conectati dispozitive aftermarket externe pentru tv dvd usb sd navigatie prin gps sau camera marsarier.

 • Interfata Audio Video Mini
  Interfata Audio Video Mini

  Pentru Mini firma noastra va ofera posibilitatea sa montati printr-o interfata audio video un tuner tv, dvd player auto extern, navigatie cu gps sau camera marsarier, la preturi de importator.

 • Interfata Audio Video Nissan
  Interfata Audio Video Nissan

  Nissan o marca foarte de succes ofera posibilitati pentru modelele dotate cu ecran color de a monta printr-o interfata audio video dispozitive aftermarket externe.

  Printre acestea se numara tuner tv auto, dvd player, navigatie prin gps sau camera video auto.

 • Interfata Audio Video Opel
  Interfata Audio Video Opel

  Constructorul german Opel ofera pentru modelele construite incepand cu anul 2005 si dotate cu ecran color de fabrica, posibilitatea de a accesoriza masinile cu unitati aftermarket audio video prin intermediul la o interfata audio video.

 • Interfata Audio Video Peugeot
  Interfata Audio Video Peugeot

  Interfete Audio Video pentru masini Peugeot, preturi de importator.

  La modelele marcii Peugeot printr-o interfata audio video se pot lega aparate audio video aftermarket externe precum tunere tv, camere video auto svs playere prin ecranul original.

 • Interfata audio Video Porsche
  Interfata audio Video Porsche

  Pentru toate modelele producatorului exclusivist Porsche va putem oferii posibilitatea de a adauga sisteme audio video aftermarket la sistemul original folosind o interfata audio video cu sau fara control.

 • Interfata Audio Video Renault
  Interfata Audio Video Renault

  Interfata audio video Renault in oferta Edotec.

  Pentru modelele acestui producator magazinul nostru ofera posibilitatea de a conecta dispozitive aftermarket externe audio video cum ar fi tv tuner auto, dvd player, camera marsarier sau navigatie externa prin interfata multimedia.

 • Interfata Audio Video Seat
  Interfata Audio Video Seat

  Oferta Edotec de interfete AV autoturisme Seat, preturi de importator.

  Pentru producatorul Seat magazinul nostru ofera posibilitatea de a conecta prin intermediul la o interfata audio video dispozitive audio video aftermarket externe.

 • Interfata Audio Video Skoda
  Interfata Audio Video Skoda

  Brandul Skoda cu toate modelele sale permite pe masinile cu ecran color ca printr-o interfata audio video sa se conecteze aparate aftermarket audio video ca si tv dvd usb sau navigatie.

 • Interfata Audio Video Toyota
  Interfata Audio Video Toyota

  Oferte de module de conectare AV autoturisme Toyota.

  Gama de modele a producatorului Toyota vin cu posibilitatea de a se conecta unitati aftermarket audio video prin intermediul la o interfata audio video.

 • Interfata Audio Video Volvo
  Interfata Audio Video Volvo

  Magazin cu interfete AV destinate autoturismelor Volvo fabricate in anii 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 si 2014.

  Producatorul nordic Volvo a introdus de curand sisteme cu ecran color pe modelele sale.

  Pentru acestea magazinul nostru va ofera posibilitatea ca printr-o interfata audio video sa conectati dispozitive aftermarket externe.

 • Interfata Audio Video VW
  Interfata Audio Video VW

  Oferta de interfete auto AV pentru masinile Volkswagen a magazinului Edotec.

  Pentru cel mai mare producatorul auto VW firma noastra comercializeaza modele de interfata audio video pentru toate tipurile de modele ale acestei marci.

 • Accesorii interfata audio video
  Accesorii interfata audio video

  Accesorii pentru produsele prezente in categoria de interfata audio video. Fac legatura intre o interfata audio video si alte dispozitive aftermarket

Produse noi

Oferte speciale

Magazinele noastre