Interfata Audio Video Opel
Interfata Audio Video Opel

Constructorul german Opel ofera pentru modelele construite incepand cu anul 2005 si dotate cu ecran color de fabrica, posibilitatea de a accesoriza masinile cu unitati aftermarket audio video prin intermediul la o interfata audio video.

Interfata Audio Video Opel  Exista 3 produse.

Subcategorii

 • Interfata Audio Video Opel Adam
  Interfata Audio Video Opel Adam

  Pentru micutul opel Adam cu sistem IntelliLink magazinul nostru va ofera interfete audio video pentru conectarea unui tv tuner sau android player la sistemul masinii

 • Interfata Audio Video Opel Cascada
  Interfata Audio Video Opel Cascada

  Pentru cASCADA de la Opel din toate timpurile magazinul nostru va ofera posibilitatea ca printr-o interfata de ecran color ca conectati un tv tuner auto digital, un dvd player cu usb/sd, o navigatie externa sau o camera de marsarier dedicata.

 • Interfata Audio Video Opel Astra J
  Interfata Audio Video Opel Astra J

  Daca aveti un Opel Astra J din 2009 incepand puteti dota sistemul CD500, DVD 600, DVD 800 sau DVD900 din dotare folosind o interfata audio video cu o navigatie externa, cu un tuner tv auto digital hd cu 2 antene, cu un dvd player cu usb si sd sau o camera de marsarier pentru mersul cu spatele. 

 • Interfata Multimedia audio video Opel Insignia
  Interfata Multimedia audio video Opel Insignia

  Oferte online pentru iInterfete audio-video Opel Insignia.

  Pentru unul dintre cele mai de succes vandute modele de Opel Insignia magazinul nostru va ofera posibilitatea de a instala printr-o interfata audio video pe sistemul DVD 9000 sau DVD 600 un tuner tv auto hd, o camera de marsarier, un dvd player cu usb si sd sau o navigatie prin gps externa.

 • Interfata audio Video Opel Meriva
  Interfata audio Video Opel Meriva

  Pentru micutul Meriva B lansat de Opel in 2010 posibilitatea de a monta un tv tuner auto dgital sau un dvd player vine printr-o interfata audio video ce insereaza semnalul in sistemul de fabrica al masinii.

 • Interfata audio video OPEL MOKKA
  Interfata audio video OPEL MOKKA

  Cel mai nou SUV de la Opel Mokka vine cu posibilitatea de a contecta o interfata audio video la sistemul de fabrica al masinii putand reda pe ecranul color un tv tuner, un dvd player sau o navigatie prin gps.

 • Interfata Audio Video Opel Signum
  Interfata Audio Video Opel Signum

  Pentru Opel Signum dotat cu navigatie cu ecran color CD70 sau DVD90 putem instala printr-o interfata audio video un tv tuner auto digital hd, o camera de marsarier, un dvd player cu usb si sd sau o navigatie prin gps externa.

 • Interfata Audio Video Opel Zafira Tourer
  Interfata Audio Video Opel Zafira Tourer

  Pentru cel mai nou model al Zafira de la Opel cu sistem INTELLILINK magazinul nostru va ofera ca mijloc de conectare a dispozitivelor aftermarket externe o interfata audio video.

 • Interfata Audio Video Opel Vectra C
  Interfata Audio Video Opel Vectra C

  Pentru un vechi dar de succes model de sedan Opel Vectra C cu sistem CD70 sau DVD90  permite instalarea printr-o interfata audio video a unui tv tuner auto digital, a unei camere video auto, a unui dvd player extern sau chiar o navigatie prin gps.

 • Interfata Audio Video Opel Zafira C
  Interfata Audio Video Opel Zafira C

  Cel mai nou model Zafira C de la Opel vine cu posibilitatea de a contecta o interfata audio video la sistemul de fabrica al masinii putand reda pe ecranul color un tv tuner, un dvd player sau o navigatie prin gps.

 • INTERFATA AUDIO VIDEO OPEL ASTRA K
  INTERFATA AUDIO VIDEO OPEL ASTRA K

  Cel mai nou model Astra K de la Opel vine cu posibilitatea de a contecta o interfata audio video la sistemul de fabrica al masinii putand reda pe ecranul color un tv tuner, un dvd player sau o navigatie prin gps.

 • INTERFATA AUDIO VIDEO OPEL CROSSLAND X
  INTERFATA AUDIO VIDEO OPEL CROSSLAND X

  Cel mai nou model Crossland X de la Opel vine cu posibilitatea de a contecta o interfata audio video la sistemul de fabrica al masinii putand reda pe ecranul color un tv tuner, un dvd player sau o navigatie prin gps.

 • Interfata Audio Video Opel Grandland X
  Interfata Audio Video Opel Grandland X

  Cel mai nou model Grandland X de la Opel vine cu posibilitatea de a contecta o interfata audio video la sistemul de fabrica al masinii putand reda pe ecranul color un tv tuner, un dvd player sau o navigatie prin gps.

 • Interfata Audio Video Opel Karl
  Interfata Audio Video Opel Karl

  Pentru micutul Opel Karl, magazinul nostru va ofera interfete audio video pentru conectarea unui tv tuner sau android player la sistemul masinii

Se arata 1 - 3 din 3 produse

Produse noi

Oferte speciale

Magazinele noastre