DVD auto all in one android
DVD auto all in one android

In aceasta categorie gasim multimedia cu sistem de operare android atat pe format 2 din universal cat si sisteme dedicate special facute pentru fiecare model auto. Sistemele sunt facute sa ofere experienta multimedia inegalabila cat si utilitate la cel mai inalt nivel

DVD auto all in one android  Nu sunt produse in acesta categorie

Subcategorii

 • Universal 2 din cu android
  Universal 2 din cu android

  Sistem de navigatie 2 din universal cu android ce poate fi instalat pe orice masina ce suporta aparate 2 din acompaniate de un kit de instalare 2 din si eventual un adaptor de comenzi volan

 • Alfa Romeo Android auto
  Alfa Romeo Android auto

  Pentru Alfa Romeo magazinul nostru va propune solutii bazate pe sistemul de operare android prin care puteti accesa internetul din masina oriunde sunteti. De asemenea va pune la dispozitie prin intermediul android-ului si solutii de e-mail, youtube, redare muzica online si folosirea aplicatilor de pe market. Printre acestea se numare si aplicatii de navigare ca si waze

 • Audi android auto
  Audi android auto

  Constructorul german Audi este un alt brand auto pentru care magazinul nostru online ofera o multitudine de optiuni multimedia. In aceasta categorie va oferim navigatii auto cu android , cele mai stabile sisteme de navigare pe care puteti folosi aplicatii precum: navigare pe internet, radio online, youtube s.a.

 • BMW android auto
  BMW android auto

  Doar la noi gasiti o gama variata de sisteme de navigatii cu android si sisteme multimedia compatibile cu BMW-ul dumneavoastra , pentru confortul si placerea de a conduce.De asemenea va pune la dispozitie prin intermediul android-ului si solutii de e-mail, youtube, redare muzica online si folosirea aplicatilor de pe market. Printre acestea se numara si aplicatii de navigare ca si waze s.a.

 • Buick android auto
  Buick android auto

  Va oferim pentru marca de masina Buick o gama de navigatii si aparate multimedia care au sistemul de operare android la care se pot atasa accesorii cum ar fii:  camera masarier, tv in masina, internet, radio online s.a.

 • Chevrolet android auto
  Chevrolet android auto

  Chevrolet este marca auto care a luat nastere datorita prietenie si respectului dintre doi oameni. Dupa mai bine de 100 de ani "prietenia" s-a transformat in "dragoste" intre om si masina. Noi i-o aratam prin accesoriile si dotarile care le aducem in plus autovehiculului cum ar fi: navigatii cu sistem android, senzori parcare, DVR, tv-tuner, s.a. pentru o parcare sigura, navigare si sofat in conditii de siguranta, o muzica relaxanta si placuta, precum si o convorbire cu "miinile libere". 

 • Citroen android auto
  Citroen android auto

  In aceasta categorie magazinul nostru online ofera navigatii cu android pentru autoturismele producatorului Citroen pentru majoritatea autoturismelor  de pe piata romaneasca. Datorita sistemului android navigatiile sunt mai fiabile, pot folosi o gama mai variata de aplicatii, pot fi conectate la internet acceptand in acelasi timp un numar mare de accesorii cum ar fii tv tuner, video in tetiere, BT Parrot, s.a.

 • DACIA android auto
  DACIA android auto

  Pentru DACIA magazinul nostru va propune solutii bazate pe sistemul de operare android prin care puteti accesa internetul din masina oriunde sunteti. De asemenea va pune la dispozitie prin intermediul android-ului si solutii de e-mail, youtube, redare muzica online si folosirea aplicatilor de pe market. Permite de asemenea conectarea unei camere pentru mersul inapoi, camera DVR, precum si alte accesorii compatibile

 • Ford android auto
  Ford android auto

  Pentru producatorul brandului auto Ford  magazinul nostru online ofera o multitudine de optiuni multimedia.  In aceasta categorie va oferim navigatii auto cu android , cele mai stabile sisteme de navigare pe care puteti folosi aplicatii precum: navigare pe internet, radio online, youtube s.a.

 • Fiat android auto
  Fiat android auto

  Când este vorba despre maşini de oraş, denumite generic şi city-cars, Fiat a avut dintotdeauna toţi aşii în mânecă.. A devenit in timp o marcă în sine, mizând pe sinteza perfectă între valorile practice şi cele emoţionale şi oferind în prezent un produs care reuşeste să ofere soluţia optimă pentru un autoturism confortabil, flexibil, cu un design atrăgător si modern şi o prestanţă tehnică fără compromis.

 • Hyundai android auto
  Hyundai android auto

  Producatorul corean de masini Hyundai produce autovehicule cu un design rafinat si cu o noua gama de tehnologii avansate de siguranta activa, confort si utilitate.  Pe linga toate acestea, noi va venim in ajutor oferindu-va navigatii auto cu android , cele mai stabile sisteme de navigare pe care puteti folosi aplicatii precum: navigare pe internet, radio online, youtube s.a.

 • Honda android auto
  Honda android auto

  „Indiferent de produsele pe care le realizezi, cel mai important lucru este ca ele sa fie cele pe care publicul le vrea cu adevarat.” Sa construiasca produse care ajuta oamenii si sa devina cel mai bun din lume, acestea au fost telurile unui om, Soichiro Honda, cel care si-a indeplinit visul ce astazi poarta numele de Honda.

 • Hummer android auto
  Hummer android auto

  HUMMER - mult asteptatul "frate civil" al mai celebrului "soldat" Humvee, a intrat pe piata auto cu suv-uri model H. Pentru aceste modele noi imbunatatim confortul prin navigatiile cu sistem de operare cu android la care se pot atasa si alte "optionale" cum ar fi: senzori parcare, camera marsarier, DVR, TV-tuner, monitoare video s.a., pentru a folosi programe si aplicatii de pe net prin wi-fi sau stick

 • Jaguar android auto
  Jaguar android auto

  Pentru marca JAGUAR magazinul nostru va propune solutii bazate pe sistemul de operare android prin care puteti accesa internetul din masina oriunde sunteti. De asemenea va pune la dispozitie prin intermediul android-ului si solutii de e-mail, youtube, redare muzica online si folosirea aplicatilor de pe market. Permite de asemenea conectarea unei camere pentru mersul inapoi, camera DVR, precum si alte accesorii compatibile

 • KIA android auto
  KIA android auto

  Sloganul Kia Motors Corporation -'The Power to Surprise' - reprezinta angajamentul companiei de a depasi asteptarile clientilor printr-un proces continuu de inovatie in domeniul auto. Si noi ne alaturam lor prin sporirea confortului si facilitatilor din  interiorul masinii prin unitatile multimedia cu sistem de operare Android. Astfel  accesoriile atasate si programele care ruleaza pe aparate va vor face sa simtiti diferenta de confort si siguranta.

 • Lancia android auto
  Lancia android auto

  Atenta la noile exigente Lancia simbolizeaza placerea de a conduce la volanul unor autoturisme puternice, confortabile, elegante, rafinate, dar niciodata exagerate. Un stil care nu se expune, ci prefera discretia. O mecanica studiata pentru a oferi performante, concomitent cu siguranta si placerea sofatului. Idei care nu urmeaza curentele modei, poate doar le anticipeaza, propunand solutii inedite, de avangarda, capabile sa intuiasca gusturile clientilor si evolutiile tehnice viitoare.

 • Land Rover android auto
  Land Rover android auto

  Rafinamentul este o calitate de baza a unui Range Rover. Este finisat cu atentie si proiectat inteligent pentru a fi confortabil si ofera o atmosfera calma si luxoasa. Gama de tehnologii avansate asigura performante excelente, indiferent de suprafata de rulare sau de conditiile de deplasare.

 • Lexus android auto
  Lexus android auto

  Uzinele LEXUS sunt renumite pe plan mondial pentru tehnologia avansata, procesele inovatoare si pentru inalta calitate data de maiestria artei lor manuale, stiinta ce provine din cele mai profunde radacuini ale culturii japoneze. Aici ne regasim si noi  prin produsele pe care le comercializam; navigatii multimedia cu sistem android, la care se pot atasa accesorii precum senzori de parcare, camere marsarier, amplificatoare audio, tv-tuner s.a.

 • Mercedes android auto
  Mercedes android auto

  Producatorul de masini german Mercedes desface in tara noastra o gama foarte variata de modele de autoturisme si autoutilitare. Entertainment-ul auto este o preocupare majora a fabricantilor pentru a spori confortul soferului si a pasagerilor. Noi ne alaturam lor prin comercializarea de produse specifice: navigatii auto cu android, sisteme audio de calitate superioara, sisteme video, conectica s.a. Cu ajutorul lor beneficiati de un numar mai mare de aplicatii (internet, mail, youtube,radio si muzica online) care o sa aduca un plus placerii de a conduce

 • Opel android auto
  Opel android auto

  Opel - una din cele mai cunoscute marci auto din lume este un alt brand pentru care magazinul nostru online ofera o multitudine de optiuni multimedia. In aceasta categorie va oferim sisteme multimedia si navigatii auto cu android,  cele mai stabile sisteme de navigare pe care puteti folosi aplicatii precum: navigare pe internet, radio online, youtube, waze s.a.

 • Peugeot android auto
  Peugeot android auto

  In aceasta categorie magazinul nostru online ofera navigatii cu android pentru autoturismele producatorului francez Peugeot pentru majoritatea autoturismelor  de pe piata romaneasca. Datorita sistemului android navigatiile sunt mai fiabile, pot folosi o gama mai variata de aplicatii, pot fi conectate la internet acceptand in acelasi timp un numar mare de accesorii cum ar fii tv tuner, video in tetiere, BT Parrot, s.a.

 • Renault android auto
  Renault android auto

  In ajutorul  utilizatorilor produselor marcii Renault venim cu o gama variata de sisteme multimedia si navigatii auto cu android care imbunatatesc considerabil calitatea sofatului. Camera de mers inapoi, DVR-ul, senzorii de parcare precum si alte accesorii va stau la dispozitie prin magazinul nostru. Aplcatiile care se pot instala pe unitatile multimedia cu android sunt folosite tot mai mult de soferi: internet, radio online, youtube, waze s.a.

 • Toyota android auto
  Toyota android auto

  Toyota Motor Corporation produce o gama variata de automobile, camioane, autobuze si roboti. Pe piata de automobile Toyota este cel mai mare producator din lume. Confortul si placerea de a conduce masinile acestui producator este sporita de unitatile multimedia cu android si accesoriile compatibile comercializate de magazinul nostru. Noi facem posibile prin wi-fi sau prin stick navigarea pe internet in masina, pe retelele de socializare precum si ascultarea posturilor de radio si a melodiilor preferate de pe youtube

 • VW android auto
  VW android auto

  Marca germana de automobile VW nu mai are nevoie de nici o prezentare. Pentru a spori confortul celor care poseda aceasta marca de masina, noi comercializam o gama variata de produse care duc la un sofat linistit si mai sigur. Astfel  camera de marsarier, senzori de parcare,DVR, navigatia, tv tunerul s.a. sunt accesorii care se ataseaza foarte usor sistemului sau navigatiei cu android. De asemenea, pe aceste aparate cu sistem de operare android se pot instala programe de pe marchet cu care utilizatorii sunt obisnuiti: radio online(prin intermediul internetului de pe wi-fi sau modem), youtube, I-GO, Waze s.a.

Produse noi

Oferte speciale

Magazinele noastre