Vă oferim servicii de montaj național, printr-o rețea de
peste 150 de service-uri autorizate

Oriunde v-ați afla în România, este mai simplu ca niciodată să beneficiați de servicii de montaj pentru produsele de In Car Entertainment, achiziționate din magazinul online www.edotec.ro. Colaborăm cu o rețea națională de peste 150 de montatori autorizați, pentru confortul dumneavoastră în instalarea produselor.

Cum funcționează serviciul de montaj național

În calitate de client, tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de serviciul de montaj, este să îl selectați de pe pagina de produs, în momentul comenzii, și să îl adăugați în coș. După finalizarea comenzii, un reprezentant Edotec vă va contacta pentru a stabili localitatea, data și ora preferate pentru instalare. Ne ocupăm noi de programarea la montaj, urmând ca un reprezentant din partea service-ului să vă contacteze pentru o confirmare finală. Produsele le livrăm prin curier la adresa preferată de Dumneavoastră.

De ce să alegeți serviciul de montaj național de la Edotec

Programare montaj

Economisiți timp și scăpați de o grijă, fiindcă ne ocupăm noi de programarea la montaj. Tot ce trebuie să faceți dumneavoastră este să confirmați detaliile și să vă prezentați la service.

Garanție națională

Doriți ca montajul să se facă în altă localitate decât cea de reședință? Nicio problemă! Cu garanția națională de la Edotec, sunteți acoperit pe tot teritoriul României.

Rețea națională de service-uri autorizate

Colaborăm cu o rețea națională de peste 150 de montatori autorizați, pentru confortul dumneavoastră în instalarea produselor.

Eventuale costuri manoperă în garanție – acoperite

Nu trebuie să vă faceți griji pentru eventuale costuri de manoperă. Acestea sunt acoperite de către noi, dacă produsul se află în garanție.