Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth
Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth

Aceste adaptoare ISO pentru CarKit Bluetooth permit conectarea unui kit bluetooth fara a fi necesara o modificare a cablajului original.

Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth  Nu sunt produse in acesta categorie

Subcategorii

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Universal
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Universal

  In aceasta categorie sunt prezentate cablajele ISO universale pentru carkit bluetooth comercializate de magazinul online EDOTEC.Aceste cablaje pot fi folosite pe o gama larga de modele auto pentru care nu exista cablaje dedicate,dand posibilitatea montarii unui carkit bluetooth fara nicio modificare la cablajul de fabrica.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Alfa Romeo
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Alfa Romeo

  Oferta magazinului online EDOTEC specializat in conectica auto.Adaptoarele ISO pentru CarKIT Bluetooth permit instalarea unui kit bluetooth pe aparatul original fara a fi necesara modificarea cablajului original al masinilor Alfa Romeo. 

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Aston Martin
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Aston Martin

  Pentru excentricul brand londonez Aston Martin,magazinul online EDOTEC recomanda cablajele ISO pentru carkit-uri bluetooth.Modelele DB7 si vantage pot fi echipate cu  kit-uri bluetooth aftermarket fara nicio modificare a cablajului original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Audi
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Audi

  Daca se doreste instalarea unui KIT BLUETOOTH pe aparatele originale ale modelelor AUDI fara a se modifica cablajul original,EDOTEC ofera solutii de cablaje ISO pentru fiecare model in parte.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth BMW
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth BMW

  In aceasta categorie sunt listate  adaptoarele ISO pentru CARKIT Bluetooth compatibile cu marca BMW.Aceste adaptoare sunt folosite pentru a utiliza echipamente aftermarket precum Bluetooth fara a fii necesare modificari ale cablajului original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Cadillac
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Cadillac

  Aceste adaptoare permit instalarea rapida si convenabila a unui kit bluetoothe fara a fi necesara taierea/lipirea a oricarui fir din cablajul original al modelelor din gama Cadillac.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Chevrolet
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Chevrolet

  Adaptor carkit bluetooth pentru instalarea unui kit bluetooth fara a fi necesara modificarea cablurilor originale ale masinii.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Chrysler
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Chrysler

  Adaptoarele ISO CarKit sunt facute pentru fiecare model in parte al marcii americane Chrysler pentru a nu fii necesara nici o modificare a cablajului original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Citroen
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Citroen

  Doar la EDOTEC gasim adaptoare ISO car kit pentru modele ca C3,C4,Picasso,Berlingo si pentru multe altele.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Daihatsu
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Daihatsu

  EDOTEC ofera solutii de montare a unui kit bluetooth pe masinile Daihatsu,fara afii necesara modificarea instalatiei originale cu ajutorul unui adaptor carkit ISO.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Dodge
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Dodge

   Adaptoare ISO pentru CarKit in oferta magazinului online Edotec.Adaptoarele de la EDOTEC ofera posibilitatea instalarii unui carkit fara modificari la nivelul cablajului original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Fiat
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Fiat

  Pentru modelele Fiat care nu au  bluetooth  pe aparatul original,EDOTEC ofera posibilitatea montarii unui kit bluetooth impreuna cu un adaptor iso pentru carkit.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Ford
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Ford

  In aceasta categorie puteti gasi adaptoare ISO pentru carkit bluetooth compatibile cu modelele renumitul constructor american Ford.Practic acest adaptor ofera posibilitatea montarii unui kit bluetooth fara a afecta cablajul original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Honda
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Honda

  In aceasta categorie se gasesc produse folosite la instalarea de echipamente aftermarket precun kit-uri bluetooth.Aceste adaptoare se conecteaza la la cablajul autoturismului si functioneaza ca o poarta de acces pentru noile dispozitive.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Hummer
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Hummer

  EDOTEC este un magazin online  specializat in conectica si car enterteiment.Aici gasim adaptor ISO pentru carkit bluetooth la preturi de importator pentru o gama variata de modele auto de la Hummer.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Hyundai
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Hyundai

  Accent,Sonata,Santa Fe,I30,i10,IX35,Elantra sunt doar cateva modele pentru care magazinul online ofera solutii de montare a unui kit bluetooth fara a fii necesra taierea cablajului original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Infiniti
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Infiniti

  Pentru autoturismele Infiniti comercializam  adaptoare carkit bluetooth la preturi de importator si calitate deosebita.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Isuzu
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Isuzu

  Pentru masinile producatorului ISUZU magazinul nostru va ofera adaptoare de carkit bluetooth pentru a conecta telefonul la aparat.Cu aceste adaptoare poate fi instalat un kit bluetooth fara a fi necesara interventia asupra cablajului original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Jeep
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Jeep

  Oferta de adaptoare ISO pentru CarKit Bluetooth dedicate modelului Jeep, care permit conectarea unui kit bluetooth fara a fi necesara o modificare a cablajului original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Jaguar
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Jaguar

  Pentru modelele producatorului exclusivist Jaguar,magazinul online EDOTEC comercializeaza adaptoare ISO pentru carkit bluetooth pentru a putea fi instalat un kit bluetooth pe cablajul original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Kia
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Kia

  Magazin cu adaptoare ISO carkit pentru autoturisme marca KIA.Pentru modelele constructorului corean firma noastra va ofera adaptoare ISO pentru a conecta un carkit bluetooth fara a fi necesara modificarea cablajului original. 

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Land Rover
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Land Rover

  Magazin online Edotec,oferta carkit bluetooth Land Rover.Pentru modelele constructorului britanic magazinul nostru ofera adaptoare ISO dedicate fiecarui model in parte.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Mazda
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Mazda

  Pentru modelele Mazda magazinul nostru va ofera posibilitatea de a conecta un kit bluetooth la aparatul masinii folosind o conexiune ISO standard

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Mercedes
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Mercedes

  Daca doriti sa legati la modelele marcii Mercedes un carkit bluetooth fara sa taiati sau sa lipiti oricare dintre firele din cablajul original atunci este necesar un adaptor ISO pentru carkit pe care il gasim la EDOTEC.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth MG
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth MG

  Pentru modelele de la MG si Rover gasim pe EDOTEC cablaje ISO pentru montarea unui kit bluetooth fara a fi necesara orice modificare a cablajului original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Mitsubishi
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Mitsubishi

  La modelele marcii Mitsubishi se poate adauga un carkit bluetooth pe sistemul original al fiecarui model in parte fara a fi afectat in vre-un fel cablajul original al masinii.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Nissan
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Nissan

  Pentru modelele marcii Nissan,magazinul EDOTEC ofera o gama variata de modele de adaptoare ISO pentru carkit bluetooth dedicate pentru fiecare model in parte.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Opel
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Opel

   EDOTEC ofera clientilor o gama diversificata de adaptoare ISO pentru carkit bluetooth compatibile cu fiecare model in parte al producatorului german OPEL.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Peugeot
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Peugeot

  Magazinul online EDOTEC ofera carkit bluetooth pentru marca Peugeot.Pentru modele ca 207,307,407,607,308,807,4007,Expert si altele Edotec comercializeaza adaptoare pentru instalarea de carkit-uri bluetooth fara a fi necesara interventia asupra cablajului original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Porsche
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Porsche

  In aceasta categorie sunt prezentate cablajele ISO carkit bluetooth pentru luxosul brand german.Numai la EDOTEC gasim cele mai mici preturi pentru conectica si car enterteiment.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Renault
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Renault

  In aceasta categorie sunt listate adaptoarele ISO carkit bluetooth compatibile cu modelele marcii Renault.Aceste adaptoare se conecteaza la cablajul masinii si ofera posibilitatea montarii unui kit bluetooth fara taierea cablajului original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Rover
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Rover

  Adaptoarele ISO pentru carkit bluetooth sunt facute pentru fiecare model in parte al marcii Rover.Aceste adaptoare fac legatura intre cablajul masinii,aparat si un carkit bluetooth fara a fii aduse modificari cablajului original.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Saab
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Saab

  SAAB este un renumit producator suedez de autovehicule.Pentru acesta EDOTEC comercializeaza adaptoare pentru montarea unui kit bluetooth compatibil cu fiecare model in parte.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Seat
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Seat

  Modelele constructorului spaniol pot fi echipate cu un carkit bluetooth aftermarket.Pentru a nu fi necesara taierea/lipirea cablajului original EDOTEC comercializeaza adaptoare ISO pentru carkit bluetooth.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Skoda
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Skoda

  Oferta de carkit bluetooth pentru Skoda.Magazinul online EDOTEC ofera posibilitatea montarii unui kit bluetooth pe masinile producatorului Skoda,impreuna cu un adaptor ISO direct pe cablajul original fara alte modificari.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth SsangYong
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth SsangYong

  Pentru masinile producatorului SSang Yong magazinul nostru va ofera produse de adaptare la Iso pentru carkit.Permit instalarea unui carkit bluetooth fara modificarea cablajului original al masinii.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Subaru
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Subaru

  Edotec magazin online specializat in conectica si navigatii auto.Oferta de adaptoare ISO pentru carkit bluetooth la cele mai mici preturi de pe piata pentru toate modelele marcii SUBARU.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Suzuki
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Suzuki

  Magazin online cu cablaje ISO de adaptare carkit bluetooth pentru cele mai importante modele ala constructorului SUZUKI.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Toyota
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Toyota

  Pentru cel mai mare producator auto EDOTEC comercializeaza cablaje ISO de adaptare carkit bluetooth.Aceste adaptoare fac posibila montarea unu kit bluetooth fara interventia asupra cablajului original al masinii.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Volvo
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Volvo

  La fel ca si pentru celalalt producator suedez,pentru VOLVO gasim o oferta variata de cablaje ISO pentru carkit la magazinul online EDOTEC.

 • Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Volskwagen
  Adaptor ISO pentru Car Kit Bluetooth Volskwagen

  Cablaje ISO de adaptare la carkit bluetooth pentru modelele marcii VW la preturi de importator.Doar la EDOTEC cele mai mici preturi pentru cablaje si conectica auto pentru cel mai mare producator german.

Produse noi

Oferte speciale

Magazinele noastre