Adaptoare sisteme amplificare
Adaptoare sisteme amplificare

Magazinul online Edotec comercializeaza adaptoare sisteme amplificare pentru o gama diversificata de marci si modele auto.Aceste adaptoare pornesc amplificatorul original de fabrica daca aparatul OEM a fost inlocuit cu altul aftermarket precum Dynavin,Sony,Kenwood,Blaupunkt

Adaptoare sisteme amplificare  Exista 2 produse.

Subcategorii

 • Sistem prindere oglinda cu monitor
  Sistem prindere oglinda cu monitor

  In aceasta categorie va oferim diferite sisteme de prindere pentru oglinzile ce inlocuiesc oglinda retrovizoare originala a masinii. Sunt in functie de marca si modelul masinii

 • Adaptor sistem amplificare Universal
  Adaptor sistem amplificare Universal

  Aceste adaptoare universale pentru sistemele de amplificare pot fi pentru 2 sau 4 canale,genereaza o alimentare de 12V/10Amp si se potrivesc pe o gama larga de modele auto.

 • Adaptor sistem amplificare Alfa Romeo
  Adaptor sistem amplificare Alfa Romeo

  Pentru modelele 147,156,159,GT si Brera care au amplificator de fabrica,la montarea unui aparat universal precum Sony,Dynavin,Pioneer este nevoie de un adaptor care porneste amplificatorul.

 • Adaptor sistem amplificare Aston Martin
  Adaptor sistem amplificare Aston Martin

  Modelele  DB7 si Vantage de la Aston Martin sunt modele care au amplificator de fabrica.Pentru ca acesta sa functioneze si la inlocuirea aparatului original cu unul aftermarket precum Dynavin,Pioneer,Sony este necesar un adaptor care sa porneasca statia masinii.

 • Adaptor sistem amplificare Audi
  Adaptor sistem amplificare Audi

  Renumitul constructor german Audi a echipat modelele A2,A3,A4,TT,A8 cu amplificator.Daca se inlocuieste aparatul original cu altul aftermarket pentru ca amplificatorul sa functioneze in continuare este nevoie de un adaptor sistem amplificare.

 • Adaptor sistem amplificare BMW
  Adaptor sistem amplificare BMW

  Marca germana BMW a dotat unele dintre modelele cu amplificator.Pentru acestea daca se inlocuieste radioul original cu unul aftermarket precum Dynavin,Sony,Kenwood amplificatorul nu mai functioneaza  fiind  nevoie de un adaptor pentru sistemul de amplificare.

 • Adaptor sistem amplificare Chrysler
  Adaptor sistem amplificare Chrysler

  Aceste adaptoare sisteme de amplificare permit functionarea amplificatorului original de pe Chrysler dupa inlocuirea radioului original cu unul universal de genul Dynavin,Sony,Kenwood

 • Adaptor sistem amplificare Honda
  Adaptor sistem amplificare Honda

  Honda Accord si CR-V sunt 2 din modelele pentru care Edotec comercializeaza adaptoare pentru sistemele de amplificare originale.La montarea unui aparat aftermarket amplificatorul nu mai porneste decat cu un adaptor dedicat pentru fiecare model in parte.

 • Adaptor sistem amplificare Hummer
  Adaptor sistem amplificare Hummer

  Magazinul Edotec ofera adaptoare pentru sistemele de amplificare originale ale masinilor Hummer.Aceste adaptoare pornesc sistemele de amplificare la instalarea unu aparat universal precum Dynavin,Sony,Pioneer

 • Adaptor sistem amplificare Hyundai
  Adaptor sistem amplificare Hyundai

  Hyundai este unul dintre constructorii auto care a montat amplificatoare pe modelele sale.Aceste amplificatoare functioneaza doar cu radioul original al masinii sau in cazul in care acesta este schimbat cu un aparat universal porneste doar impreuna cu un adaptor de sistem de amplificare de la Edotec.

 • Adaptor sistem amplificare Jeep
  Adaptor sistem amplificare Jeep

  Adaptoarele pentru sistemele de amplificare oferite de Edotec sunt pentru diferite modele ale marcii Jeep si pastreaza amplificatorul functional dupa inlocuirea aparatului original.

 • Adaptor sistem amplificare Lancia
  Adaptor sistem amplificare Lancia

  Magazinul online Edotec comercializeaza adaptoare pentru sistemele de amplificare ale modelelor Thesis/Musa/Ypsilon/Delta de la constructorul italian Lancia.

 • Adaptor sistem amplificare Land Rover
  Adaptor sistem amplificare Land Rover

  Retinere amplificator de fabrica pentru masinile Land Rover 

 • Adaptor sistem amplificare Mazda
  Adaptor sistem amplificare Mazda

  In aceasta categorie magazinul nostru va ofera adaptoare ce pornesc sistemele de amplificare de fabrica la instalarea uneui aparat aftermarket pe modelele marcii Mazda.

 • Adaptor sistem amplificare Porsche
  Adaptor sistem amplificare Porsche

  Constructorul din Stuttgart si-a dotat unele modele cu amplificator pentru un sunet mai bun.Pentru aceste modele insa,daca se instaleaza un aparat universal amplificatorul nu va porni doar impreuna cu un adaptor de sistem de amplificare de la Edotec.

 • Adaptor sistem amplificare Saab
  Adaptor sistem amplificare Saab

  Magazin online de accesorii multimedia,Edotec comercializeaza adaptoare sisteme de amplificare pentru modelele marcii suedeze Saab.

 • Adaptor sistem amplificare Toyota
  Adaptor sistem amplificare Toyota

  Pentru modelele producatorului de masini Toyota

 • Adaptor sistem de amplificare Volvo
  Adaptor sistem de amplificare Volvo

  Pentru masinile Volvo cu sisteme de ampificare de fabrica pe fibra optica si nu numai

 • Adaptor sistem amplificare VW
  Adaptor sistem amplificare VW

  Constructorul german VW si-a echipat modelele Golf/Bora/Passat cu sisteme active spate sau complecte.Edotec ofera solutii clientilor care doresc inlocuirea aparatului original si mentinerea amplificatorului

Se arata 1 - 2 din 2 produse

Produse noi

Oferte speciale

Magazinele noastre