Adaptoar boxe auto
Adaptoar boxe auto

Inele de adaptare  de inalta calitate care permit inlocuirea difuzoarelor OEM cu alte difuzoare aftermarket.Acestea sunt atat universale sau pentru fiecare model de masina in parte.

Adaptoar boxe auto  Nu sunt produse in acesta categorie

Subcategorii

 • Adaptoare difuzoare Universale
  Adaptoare difuzoare Universale

  Aceste adaptoare se potrivesc pe o gama larga de modele auto si permit inlocuirea difuzoarelor de fabrica originale cu altele universale precum DLS,Pioneer,Sony.

 • Adaptoare difuzoare Alfa Romeo
  Adaptoare difuzoare Alfa Romeo

  Pentru constructorul italian Alfa Romeo, magazinul online edotec dispune de inele de adaptare pentru inlocuirea difuzoarelor originale cu altele aftermarket precum Sony,Pioneer

 • Adaptoare difuzoare Audi
  Adaptoare difuzoare Audi

  Inelele de adaptare permit inlocuirea difuzoarelor OEM cu alte difuzoare aftermarket pentru modelele din gama AUDI.

 • Adaptoare difuzoare BMW
  Adaptoare difuzoare BMW

  Pentru inlocuirea difuzoarelor OEM sunt necesare inele de adaptare care pot fi achizitionate din magazinul online Edotec.

 • Adaptoare difuzoare Citroen
  Adaptoare difuzoare Citroen

  Pentru modelele constructorului francez Citroen exista inele de adaptare pentru difuzoare aftermarket daca se doreste inlocuirea celor OEM

 • Adaptoare difuzoare Dacia
  Adaptoare difuzoare Dacia

  Pentru modelele Dokker/Lodgy de la Dacia magazinul online EDOTEC comercializeaza adaptoare difuzoare necesare la inlocuirea difuzoarelor originale cu altele aftermarket

 • Adaptoare difuzoare Fiat
  Adaptoare difuzoare Fiat

  Daca se doreste inlocuirea difuzoarelor originale de pe modelele:Punto,Brava,Croma,Ideea,Bravo,Mareea,Multipla,Marea de la Fiat in magazinul online edotec se gasesc adaptoare de difuzoare care fac trecerea la cele aftermarket

 • Adaptoare difuzoare Ford
  Adaptoare difuzoare Ford

  Edotec magazin specializat in conectica auto  si car enterteiment comercializeaza adaptoare de difuzoare aftermarket pentru modele ca Fiesta,Mondeo,Ka,Focus,Transit,Puma si altele de la renumitul producator american Ford.

 • Adaptoare difuzoare Honda
  Adaptoare difuzoare Honda

  Pentru renumitul constructor japonez Honda, edotec dispune de inele de adaptare pentru montajul de difuzoare aftermarket in locul celor originale.

 • Adaptoare difuzoare Kia
  Adaptoare difuzoare Kia

  Adaptoare difuzoare pentru modelul picanto de la KIA.Aceste adaptoare sunt necesare pentru fixarea difuzoarelor aftermarket in locul celor OEM

 • Adaptoare difuzoare Mercedes
  Adaptoare difuzoare Mercedes

  La modelele A Class,C Class,ML,E Class,CLK,Sprinter,Viano,Vito,Citan,Slk de la Mercedes putem inlocui difuzoarele originale cu altele universale impreuna cu un adaptor de difuzor  pe care il gasim pe Edotec.

 • Adaptoare difuzoare Peugeot
  Adaptoare difuzoare Peugeot

  De la Edotec pot fi achizitionate adaptoarele de difuzoare pentru modelele 207/306/Expert/Bipper de la Peugeot

 • Adaptoare difuzoare Renault
  Adaptoare difuzoare Renault

  La modelele din gama Renault precum Clio,Twingo,Megane,Scenic,Kangoo,Laguna pot fi inlocuite difuzoarele originale de fabrica insa este nevoie de un adaptor pentru noul difuzor care se gaseste la edotec.

 • Adaptoare difuzoare Seat
  Adaptoare difuzoare Seat

  Ibiza/Cordoba/Mii sunt doar cateva din modelele  constructorului spaniol la care difuzoarele originale pot fi inlocuite cu alte difuzoare universale.La edotec clientii pot gasii adaptoare de difuzoare pentru fiecare model in parte.

 • Adaptoare difuzoare Skoda
  Adaptoare difuzoare Skoda

  Pentru cele mai importante modele de la Skoda precum Octavia sau Fabia,Edotec comercializeaza inele de adaptare pentru inlocuirea difuzoarelor OEM cu unele aftermarket. 

 • Adaptoare difuzoare Suzuki
  Adaptoare difuzoare Suzuki

  Suzuki este unul dintre cei mai mari producatori auto.Pentru acesta edotec comercializeaza adaptoare pentru difuzoare aftermarket.

 • Adaptoare difuzoare Toyota
  Adaptoare difuzoare Toyota

  La inlocuirea difuzoarelor originale cu unele aftermarket pe modelele Auris,Corolla,Yaris,Rav 4,Avensis sunt necesare  adaptoare de difuzoare,adaptoare care sunt comercializate de Edotec

 • Adaptoare difuzoare Vauxhall
  Adaptoare difuzoare Vauxhall

  Pentru producatorul german Opel,Edotec pune la dispozitia clientilor inele de adaptare pentru modele ca Insigna,Meriva,Tigra,Corsa,Astra,Vivaro,Zafira si altele.Aceste adaptoare sunt folosite la fixarea noilor difuzoare aftermarket in locul celor OEM.

 • Adaptoare difuzoare VW
  Adaptoare difuzoare VW

  Volskwagen cel mai mare constructor european de autoturisme detine un portofoliu foarte mare de modele auto.Pentru aceste modele edotec comercializeaza inele de adaptare pentru inlocuirea difuzoarelor de fabrica cu unele aftermarket ca Sony,DLS,Pioneer

 • Unitate adaptor difuzor
  Unitate adaptor difuzor

  Aceste adaptoare fac posibila conexiunea plug and play a difuzoarelor aftermarket in aparatul de fabrica.Edotec pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de adaptoare pentru o gama larga de modele auto.

Produse noi

Oferte speciale

Magazinele noastre