Adaptor antena radio
Adaptor antena radio

In magazinul online edotec clientii pot achizitiona  adaptoare radio dedicate pentru fiecare marca in parte.Aceste adaptoare pot fi cu amplificare sau fara,pot fi fakra-iso-din potrivindu-se perfect pe modelul auto dorit.

Adaptor antena radio  Nu sunt produse in acesta categorie

Subcategorii

 • Antena radio dedicata Audi
  Antena radio dedicata Audi

  La inlocuirea aparatului original cu altul aftermarket precum Sony,Blaupunkt,Dynavin pentru functionarea radioului este nevoie de un adaptor de antena radio dedicat pentru Audi.

 • Antena radio dedicata BMW
  Antena radio dedicata BMW

  Edotec comercializeaza adaptoare de antena radio care fac legatura intre aparatul  aftermarket si modelele BMW

 • Antena radio dedicata Chevrolet
  Antena radio dedicata Chevrolet

  Daca se doreste inlocuirea aparatului original cu altul aftermarket precum Sony,Dynavin,Pioneer,Clarion este necesar un adaptor de antena radio care face legatura intre radioul masinii si noul aparat.

 • Antena radio dedicata Chrysler
  Antena radio dedicata Chrysler

  Edotec ofera solutii multimedia si conectica auto necesara la schimbarea radioului original cu un altul universal precum Dynavin,Sony,Pioneer pe modelele auto ale marcii Chrysler

 • Antena radio dedicata Honda
  Antena radio dedicata Honda

  Magazin online specializat in conectica auto,Edotec comercializeaza adaptoare de antena radio pentru Honda Civic,CR-V,Jazz,Pilot si alte modele ale acestui producator.

 • Antena radio dedicata Hyundai
  Antena radio dedicata Hyundai

  Hyundai si Kia sunt doua marcii Koreene pentru care Edotec ofera solutii de conectica si adaptoare radio pentru toate modelele de autoturisme.

 • Antena radio dedicata Jeep
  Antena radio dedicata Jeep

  La fel ca si pentru celalalt producat american Chrysler cat si pentru Jeep pe Edotec.ro exista adaptoare de antena dedicate acestor marci.

 • Antena radio dedicata Kia
  Antena radio dedicata Kia

  Hyundai si Kia sunt doua marcii Koreene pentru care Edotec ofera solutii de conectica si adaptoare radio pentru toate modelele de autoturisme.

 • Antena radio dedicata Lexus
  Antena radio dedicata Lexus

  Pentru gama de lux a celor de la Toyota,Edotec ofera clientilor solutii pentru inlocuirea aparatelor originale cu alte aprate universale precum Dynavin,Pioneer,Sony,Blaupunkt

 • Antena radio dedicata Mazda
  Antena radio dedicata Mazda

  Daca se doreste inlocuirea aparatului original de pe masina cu unul universal de genul Dynavin,Sony,Pioneer atunci este necesar un adaptor de antena.edotec comercializeaza adaptoare de antena dedicate pentru modelele constructorului japonez Mazda.

 • Antena radio dedicata Mercedes
  Antena radio dedicata Mercedes

  Modelele constructorului german Mercedes necesita adaptoare de antena radio daca se schimba aparatul original de pe masina cu unul aftermarket.Aceste adaptoare sunt comercializate de catre Edotec.

 • Antena radio dedicata Nissan
  Antena radio dedicata Nissan

  Pentru masinile Nissan la care se doreste inlocuirea aparatului de fabrica cu altul universal precum Dynavin,Sony,Pioneer,Kenwood magazinul nostru va ofera posibilitatea conectarii antenei radio printr-un adaptor de antena.

 • Antena radio dedicata Opel
  Antena radio dedicata Opel

  Antena dedicata pentru inlocuirea antenei originale.aceasta antena modifica conectorul original intr-unul universal.

 • Antena radio dedicata Renault
  Antena radio dedicata Renault

  Pentru toate modelele de la Renault este necesar un adaptor de antena radio in momentul radioul original este inlocuit cu altul aftermarket.

 • Antena radio dedicata Subaru
  Antena radio dedicata Subaru

  Modelul Impreza de la Subaru necesita un adaptor de antena de la Edotec daca se schimba radioul original cu un alt aparat universal precum Dynavin,Sony,Pioneer,Kenwood.

 • Antena radio dedicata Toyota
  Antena radio dedicata Toyota

  Magazinul online Edotec comercializeaza adaptoare de antena pentru marca japoneza Toyota,aceste adaptoare fiind cu alimentare Phantom ISO sau DIN

 • Antena radio dedicata Volvo
  Antena radio dedicata Volvo

  Edotec comercializeaza diferite tipuri de antene dedicate modelelor constructorului suedez Volvo.Aceste antene pot fi ISO,DIN cu sau fara amplificare.

 • Antena radio dedicata VW
  Antena radio dedicata VW

  Modelelor renumitului constructor german VW li se pot aduce o serie de modificari.Inlocuirea radioului original necesita insa un adaptor de antena pe care il gasim in magazinul online Edotec specializat  in car enterteiment.

 • Antene radio
  Antene radio

  Antene radio de diferite marimi si modele,cu sau fara amplificare care pot fi instalate pe o gama larga de modele auto.Aceste antene pot fi atat GSM sau radio cu montare interna sau externa cu diferite capuri si prinderi.

 • Adaptoare antene radio universale
  Adaptoare antene radio universale

  Adaptoarele de antena universale se potrivesc pe o gama larga de modele auto.Sunt de diferite lungimi si adaptari,clientii pot alege dintr-o gama diversificata de antene.

Produse noi

Oferte speciale

Magazinele noastre